Περούκες

Σκοπός μας, η εικόνα σας να διατηρήσει τη φυσική της ομορφιά και η προσφορά μας να είναι διαρκής, πριν και μετά την αγορά της περούκας σας.Για ειδικές περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας της περούκας είτε φυσικής τρίχας, είτε απομίμησης αυτής, παίρνοντας μέτρα και δημιουργώντας καλούπι, για ένα αποτέλεσμα 100% φυσικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Φίνες λεπτές κατασκευές – Ελευθερία κινήσεων- Απόλυτη σταθερότητα – Φυσική τρίχα ή συνθετική νέας τεχνολογίας – Φυσικό αποτέλεσμα – Πολλές επιλογές σε τύπο και χρώμα – Έμπειρο προσωπικό – Ειδικές παραγγελίες

Οι πελάτες μας, έχουν την προνομιακή κάρτα της εταιρία μας, που περιλαμβάνει μειωμένες τιμές στην περιποίηση των προϊόντων μας καθώς και απεριόριστες δωρεάν περιποιήσεις.

Γυναικείες περούκες απομίμησης φυσικής τρίχας, νέας τεχνολογίας με τη χρήση πρώτων υλών κορυφαίας ποιότητας, αντιαλλεργικές και πιστοποιημένες από τον Ε.Ο.Φ., σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε ένα τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρουν σωστή εφαρμογή και προσαρμογή της περούκας σας. Έχουμε τη δυνατότητα να παρεμβαίνουμε τόσο στο κούρεμα της περούκας όσο και στο χτένισμα της, έτσι ώστε να προβάλλουν την φυσική σας ελκυστικότητα.

Οι νέες σύγχρονες περούκες της Perucce – Φυσικά… Μαλλιά, σας δίνουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, απόλυτα φυσικό, χάρη στις τελευταίας τεχνολογίας εσωτερικές κατασκευές. Οι φίνες και χειροποίητες περούκες μας, σας δίνουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων σε όλες τις δραστηριότητες σας.

Οι γυναικείες περούκες από 100% φυσική τρίχα επιδέχονται όλες τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν σ’ ένα φυσικό μαλλί ( βαφή, περμανάντ κ.α. ). Οι περούκες με φυσικά μαλλιά διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, σε ότι μήκος και στιλ επιθυμείτε, για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.