Τρέσες – Extensions

Τρέσα με κλιπς Για εσάς που θέλετε να έχετε μακριά και πλούσια μαλλιά την στιγμή ακριβώς που τα θέλετε και σε 5 μόνο λεπτά χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού. Η κατασκευή της, γίνεται κατόπιν παραγγελίας στην περίμετρο, την απόχρωση και την ποσότητα που χρειάζεστε για να έχετε ένα αποτέλεσμα 100% εναρμονισμένο με τα δικά σας μαλλιά. Δυνατότητα αλλαγής εφαρμογής σε τρέσα ραφτή ή extensions. Τρέσα ραφτή Ιδανικός τρόπος εφαρμογής για να δώσετε μάκρος και όγκο στα μαλλιά σας. Ενδείκνυται για κάθε τύπο μαλλιών και δεν επιβαρύνει την τρίχας σας. Ο τρόπος εφαρμογής της τρέσας γίνεται έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα ενός άψογου αποτελέσματος με οποιοδήποτε χτένισμα. Η τρέσα μπορεί να παραμείνει στα μαλλιά σας έως και 2 μήνες. Κατόπιν τα μαλλιά αφαιρούνται και επανατοποθετούνται τα ίδια ξανά κοντά στην ρίζα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα είναι άψογο τόσο, ώστε κανείς δε θα μπορεί να διακρίνει που σταματάει το δικό σας μαλλί και που αρχίζει το πρόσθετο. Έχουμε την δυνατότητα μέσα από το χρωματολόγιό μας, να επιλέξουμε διχρωμίες, τριχρωμίες ή και τετραχρωμίες καθώς και το σπάσιμο της τρίχας για ενα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Οι πελάτες μας, έχουν την προνομιακή κάρτα της εταιρία μας, που περιλαμβάνει μειωμένες τιμές στην περιποίηση των προϊόντων μας καθώς και απεριόριστες δωρεάν περιποιήσεις.

 

Εxtensions Εντυπωσιακό αποτέλεσμα για μήκος και όγκο στα μαλλιά σας. Από 100% φυσική τρίχα Remy Hair, Double drawn (ίδιας ποσότητας απ’ άκρη σ’ άκρη). Έχετε τη δυνατότητα ν’ αποκτήσετε τώρα , οποιοδήποτε μήκος αλλά και όγκο επιθυμητέ. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας συμβουλέψει σωστά για τις επιλογές που έχετε (κερατίνη, micro ring, αυτοκόλλητο), μιας και μπορούμε σε κάθε περίπτωση να τοποθετήσουμε τούφες σύμφωνα με το μήκος την ποσότητα των δικών σας μαλλιών. Ο τρόπος τοποθέτησης καθώς και το αποτέλεσμα αυτού, μας δίνει την δυνατότητα να «παίξουμε» με τα μαλλιά μας, αλλάζοντας συνεχώς την εικόνα μας. Με την Italian Keratin (κερατίνη) που χρησιμοποιείτε αποκλειστικά στην εταιρία μας, έχουμε σταθερή ένωση και απόλυτα ανώδυνη αφαίρεση χωρίς να επηρεάζετε η τρίχα σας. Η παραμονή των extensions μπορεί να φτάσει έως και τους 6 μήνες ανάλογα με την συντήρηση τους και την ταχύτητα ανάπτυξης των φυσικών σας μαλλιών.

Δωρεάν μηνιαίος καθαρισμός και έλεγχος των extensions σας. Οι πελάτες μας, έχουν την προνομιακή κάρτα της εταιρία μας, που περιλαμβάνει ειδικές προσφορές για την περιποίηση των προϊόντων, μας καθώς και πολλές δωρεάν παροχές.