Περούκες

Όλες οι Γυναικείες Περούκες Φυσική Τρίχα

Γυναικείες Περούκες Απομίμησης Φυσικής Τρίχας

Ανδρικές Περούκες Απομίμησης Φυσικής Τρίχας

Στα καταστήματα Perucce, θα βρείτε κάθε τύπου περούκες για γυναίκες και άνδρες, που καλύπτουν κάθε στυλ, προτίμηση και budget.

Οι hair specialists μας, θα σας κατευθύνουν σχετικά με τις διαφορετικές ποιότητες μαλλιών, το μήκος, την ποιότητα και τις ιδιότητες του κάθε είδους τρίχας.

  • Περούκες αποκατάστασης παθήσεων 

Για εσάς που αντιμετωπίζετε απώλεια μαλλιών, ολική ή μερική, μόνιμη ή προσωρινή, φροντίζουμε για την ολική αποκατάσταση της αρχικής σας εικόνας και την ανάδειξη της φυσικής σας ομορφιάς!

Στα καταστήματα Perucce, σας δίνεται η δυνατότητα αγοράς οποιασδήποτε ετοιμοπαράδοτης περούκας από την τεράστια γκάμα προϊόντων μας. Φυσικά, μπορείτε πάντα να παραγγείλετε την περούκα ακριβώς, στα μέτρα, το χρώμα, το μήκος, την ποιότητα και το χρώμα των μαλλιών σας, εξασφαλίζοντας πως η εικόνα σας δεν θα αλλοιωθεί.

 

Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε οποιαδήποτε θεραπεία που θα οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών, προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας, πριν από την έναρξή της, προκειμένου να επιλέξουμε μαζί, την πιο ταιριαστή σε εσάς λύση, και να κάνουμε την απώλεια των μαλλιών σας, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη.

Ειδικές Παραγγελίες 

Για εσάς που θέλετε κάτι πιο ξεχωριστό, μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί την περούκα των ονείρων σας. Έχουμε λοιπόν την δυνατότητα να φτιάξουμε ένα καλούπι στα μέτρα σας και να επιλέξουμε το χρώμα, την ποιότητα της τρίχας, την πυκνότητα, το μήκος  καθώς και το υλικό της εσωτερικής κατασκευής.

X

Your Shopping cart

Close