Συντήρηση Τρέσες / Extension / Tapes

Οδηγίες συντήρησης Extensions – τρέσας ραφτής – Tapes

Αγαπητή πελάτισσα, για να διαρκέσει περισσότερο το σωστό αποτέλεσμα , παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες.

Βουρτσίζετε τα μαλλιά σας καθημερινά με την ειδική βούρτσα ξεκινώντας πάντα από κάτω (την άκρη) της τρίχας και ανεβαίνετε προς επάνω (ρίζα).

ΛΟΥΣΙΜΟ

Πριν το λούσιμο χτενίστε σχολαστικά τα μαλλιά σας με την ειδική βούρτσα.
Βρέξτε τα μαλλιά σας και λούστε τα με κάθετες κινήσεις από την ρίζα προς τις άκρες.Αποφύγετε να λούζετε τα μαλλιά σας ανάποδα. ΜΗΝ κάνετε μασάζ και μην τρίβετε τα μαλλιά σας. Στο τέλος ξεβγάλετε καλά από την ρίζα προς τις άκρες.

Η μαλακτική κρέμα θα μπαίνει πάντα κατά μήκος και στις άκρες των μαλλιών, ποτέ στην ρίζα και στις ενώσεις.
Μετά το λούσιμο ταμπονάρετε με μια πετσέτα χωρίς να τα τρίβετε, χτενίστε πολύ καλά τα μαλλιά σας.
Στεγνώνετε κανονικά με το πιστολάκι.

Για καλύτερο αποτέλεσμα μια φορά στις 20 ημέρες περάστε στα μαλλιά σας μία μάσκα ενυδάτωσης και αφήστε την να δράσει για όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε, η μαλακτική κρέμα θα μπαίνει πάντα στο τέλος( Σαμπουάν- Μάσκα-Μαλακτική).

Τα μαλλιά που έχετε προσθέσει είναι 100% φυσική τρίχα. Εάν όμως θέλετε να κάνετε τεχνικές εργασίες πρέπει πρώτα να μας συμβουλευτείτε για τα περιθώρια που έχετε και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Οι πελάτες μας, έχουν την προνομιακή κάρτα της εταιρία μας, που περιλαμβάνει μειωμένες τιμές στην περιποίηση των προϊόντων μας καθώς και απεριόριστες δωρεάν περιποιήσεις.

X

Your Shopping cart

Close