Συντήρηση Περούκας Απομίμησης Φυσικής Τρίχας

• Πριν το λούσιμο βουρτσίστε καλά το προϊόν ξεκινώντας από την άκρη προς
την ρίζα.
• Βάζετε σε μια λεκανίτσα λίγο κρύο νερό και σαμπουάν και το λούζετε με απαλές καθοδικές κινήσεις (από τη ρίζα προς τη άκρη) και όχι κυκλικές.
Απαιτείται η χρήση ειδικού σαμπουάν SYNTHETIC HAIR SHAMPOO.
• Ξεβγάζετε και επαναλαμβάνετε άλλη μία φορά με σαμπουάν αφήνοντας το προϊόν για 10΄ λεπτά μέσα στο σαμπουάν.
• Βάζετε μαλακτική κρέμα με λίγο νερό,την αφήνετε για 10΄λεπτά και μετά ξεπλένετε.
Απαιτείται η χρήση ειδικής μαλακτικής κρέμας SYNTHETIC HAIR BALM.
• Σκουπίζετε μαλακά (ταμποναριστά) με μια πετσέτα.
Ψεκάζετε την τρίχα με το ειδικό spray SYNTHETIC HAIR CONDITIONER.
• Βουρτσίζετε με την ίδια βούρτσα στο στιλ που θέλετε και αφήνετε να στεγνώσει η τρίχα φυσικά χωρίς σεσουάρ πάνω σε ένα σταντάκι.
• Επιπλέον χρησιμοποιήστε το Hair-tip-liquid, ένα λαδάκι που επανορθώνει, αναπλάθει και προστατεύει τις άκρες των μαλλιών. Βάζετε 2-3 σταγόνες στα χέρια σας και απλώνετε καλά στις άκρες. Δεν ξεβγάζετε!!

Υποχρεωτικά: Η περούκα ή το ποστίς που χρησιμοποιείτε, πρέπει να λούζετε μία με δύο
φορές την εβδομάδα.
Επιπλέον, για να διατηρείτε το προϊον όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική του μορφή , καλό θα ήταν μια φορά περίπου τον ένα με ενάμιση μήνα, να το φέρνετε για περιποίηση και λείανση στα καταστήματα μας.
Το προϊόν που αγοράσατε αποτελείται από 100% τεχνητή τρίχα νέας τεχνολογίας και δεν επιτρέπονται οι τεχνικές εργασίες όπως περμανάντ, ντεκαπάζ ή αλλαγή χρώματος.

Απαγορεύεται η χρήση ζεστού νερού, ζεστού αέρα, ατμού.

Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι οι μόνοι αρμόδιοι να σας ενημερώσουν υπεύθυνα για τα προϊόντα μας, να αλλάξουν το στιλ τους και να διορθώσουν τυχόν φθορές που έχουν γίνει από κακή χρήση ή συντήρηση
είναι οι συνεργάτες της εταιρίας μας και κανείς άλλος.
Εάν για οποιοδήποτε λόγο η συντήρηση από εσάς είναι δύσκολη ή αδύνατη, η εταιρία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση του προϊόντος κατόπιν ραντεβού.
Οι πελάτες μας, έχουν την προνομιακή κάρτα της εταιρία μας, που περιλαμβάνει μειωμένες τιμές στην περιποίηση των προϊόντων μας καθώς και απεριόριστες δωρεάν περιποιήσεις.

X

Your Shopping cart

Close