Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω :

  1. Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).
  2. Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στη αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).
  3. ο δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
  4. Διεύθυνση αποστολής όπως αναγράφεται στην ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ .

Στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (μπορείτε να το βρείτε εδώ) σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

 Προϊόντα Προσφορών

Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε εκπτωτικά προϊόντα. 

Αντικατάσταση Προϊόντων

Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρία μας , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του/των νέου/ων προϊόντος/ων και να προχωρήσουμε στην αποστολή του/τους. Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρία μας δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέου/ων προϊόντος/ων.

Μεταφορικά Κόστη Αντικατάστασης :

  1. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
  2. Σε περίπτωση νέας αποστολής προς αντικατάσταση με τη χρήση του συνεργάτη μας (ELTA COURIER), όσον αφορά μόνο τις περούκες, επιβαρύνεται η εταιρεία μας, για τα υπόλοιπα προϊόντα μας επιβαρύνεται ο πελάτης.

B. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:  Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται  εντός 4-5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας. Τα έξοδα τραπέζης καθώς και της αρχικής αποστολής κρατούνται από το αρχικό ποσό της παραγγελίας σας.                                                                                                                                                                          

X

Your Shopping cart

Close